FTP-test avklarat!

Nu har jag ett värde att utgå ifrån inför mina kommande intervallpass.

Nu har jag gjort mitt första FTP-test och har nu ett värde att utgå ifrån när jag gör mina intervallpass.

Jag gjorde testet via Zwift och det kändes helt okej. Jag var inte helt slut efter passet och det var svårt att veta vilken nivå jag skulle lägga mig på så att jag orkade de 20 minutrarna som testet höll på.

Jag drog mig lite för att göra testet eftersom jag visste att det skulle bli jobbigt samt att den senaste MTB-turen var så tung och jobbig för mina ben. Men jag hade vilat två dagar emellan och jag är glad och stolt över mig själv att jag fixade det. Jag vet med mig själv att om jag drar ut på träningen efter ett jobbigt pass så är det svårare att komma på banan igen.

Jag har ju inget att jämföra med just nu men nästa gång som jag gör om testet kan jag se om jag förbättrat mig. 


© Ramona Karlsson