Lite smått och gott från veckan som gått!

När det flyter på. Om söndagsturer, sadelproblem och barn och ungdomsträning.

Visst är det en härlig känsla efter en träning där allt bara flytit på?
Förra tisdagen var jag som vanligt med på tisdagsturen med cykelklubben. Jag trampade och cykeln rullade och jag blev inte trött, så härligt att en gång få uppleva detta. Min sambo ledde turen och vi cyklade mycket stig på en del nya platser för mig. Det var riktigt kul och vi blev några stycken.
Det som nu är så skönt är att nu kunna cykla utan lampor i skogen tycker jag. Det blir en helt annan upplevelse och man får se den magiska naturen vi har i våra skogar.

En annan MTB tur i helgen som var blev lite annorlunda. Jag fick testa på både balans, nya tekniska partier, stig, grus och också lite gång med cykeln. Ett parti var så stenigt och gick uppför och det fixade jag inte.
Men det som var så roligt denna dag var att jag fixade två partier som jag inte har gjort tidigare. En kortare brantare backe samt ett stenparti. Det är en härlig känsla när jag ser att träning ger resultat, känner ni igen er och förstår vad jag menar?

Jag har hunnit med två söndagsturer på racern med MAIF CK. Det blev två turer på ca 10 mil vardera. Den sista turen hade jag bytt till en annan sadel och jag fick så ont i vissa delar. Tror ni tjejer förstår precis vad jag menar, haha. 

I går hjälpte jag till på barn och ungdomsträningen här i stan och det var kul. Det är kul att se att så många mindre är intresserade av att röra på sig och ha roligt på cykeln. Det är ett stort plus!


Bild från en magisk tur

© Ramona Karlsson