Lite tankar om kommande säsong.

Hjälp, hur kommer det att gå?

Det ska bli spännande att se hur det kommer att gå för mig under kommande säsong. Lite pirrigt är det allt. Kommer jag fortätta tycka det är lika roligt att cykla? Hur nervös kommer jag vara inför mitt första lopp? Måste allt erkänna att jag många gånger lägger ribban för högt.

Tänker redan nu på vad andra ska tycka osv. Men stopp där Ramona, tänker jag, va här och nu. Som en annan cyklist skrev som jag läste, du är inte din prestation, och skönt är väl det. Jag ska försöka strunta i vad jag tror andra kommer tycka om hur jag kommer att prestera i kommande lopp, tider osv. Det kanske inte alls är så att andra kommer jämföra, det kanske bara är i mitt huvud?

Jag ska ha roligt och bara göra det som jag tycker om. Cykla de lopp jag vill och välja de distanser som känns bra för mig.
Vem vet, vi kanske ses någongång under säsongen, kom gärna fram och hälsa då!


© Ramona Karlsson