Vättern Bike Games 2019

Em fantastisk dag med mycket skratt, pepp och pannben!

Jag är så nöjd efter en dag i Bondebacka med härliga människor som kämpade på den 5 km långa bana. 

Vi var fyra deltagare i vårt lag och vi la upp det så att vi bytte efter varje varv. Vi kämpade på under 8 timmar och vi hade det jättetrevligt tillsammans. Tiden bara försvann och vips var klockan 19 och tävlingen avslutades.

Jag körde 6 varv och det kändes bra. Försa varvet kände jag in banan och sen efter varje varv blev jag mer bekväm och kunde köra på i max.
På det fjärde varvet hoppade kjedjan före sista backet så jag fick springa i mål. Ett varv tappade jag linsen och då blev banan helt plötsligt kort och tvärs, skämt och sido.
Min bästa varvtid var 14:53 och det ledde till en andra plats av alla tjejer som körde 8 timmars. Jag är supernöjd med detta eftersom jag inte har hälsan på topp just nu men med mycket pannben och tävlingsmänniska som jag är så gjorde jag mitt allra bästa.

Jag kommer att ha denna dag i minnet och jag vill tacka mitt lag, ni var fantastiska, samt alla funktionärer och inte minst publiken!

Bild från loppet på mig.
Jag och min sambo i väntan på vår tur.

MAIF Kvartetten

© Ramona Karlsson