Vilket väder vi har fått!

MTB-banan, halsonda och Kolmårdsbiken.

I måndags var det ett fantastiskt väder för cykling och ben- och armvärmare lämnade jag hemma.

Jag och sambon cyklade MTB-banan här i Motala och det kändes kan jag säga. I en uppförsbacke råkade hjulet hamna på en stubbe och jag fick gå upp den sista biten. Vid andra rejäla uppförsbacken orkade inte benen ordentligt och jag fick också här gå och sedan pusta ut och dricka lite.
Tänkte ge upp men sambon sa då att du kan ju inte ge upp här varje gång du cyklar så jag cyklade glatt vidare.
Det finns några rejäla brantisar på rundan men dem fixade jag. I höstas vågade jag inte cykla nedför så det känns bra att träning ger resultat. På ett ställe kände jag att däcken gled nerför, det lutade, och jag tänkte att nu kommer jag ramla men jag fick tillbaka balansen och kunde fortsätta. 
I december förra året tog det 34:08 att köra banan och i måndags 23:15 så trots lite gå med cykel lyckades jag slå mitt rekord bra. Bra för att vara nybörjare tycker jag. 

Jag var även denna måndag med på barn och ungdomsträningen här i stan som ledare, så kul.

Igår kände jag mig konstig i halsen och var så trött hela eftermiddagen och kvällen så jag stannade hemma från tisdagsträningen med MAIF CK motion. Det var bra att jag gjorde det för i morse när jag vaknade kunde jag knappt prata, hade ont i nacken och huvudet. 
Nu har det gått några timmar och det känns bättre så jag hoppas det går över så att jag kan cykla Kolmårdsbiken på lördag som är tänkt. Ska ta det lugnt fram tills dess. Känner jag mig bra på fredag så kommer jag cykla loppen men ta det lugnt och tänka på att ha roligt och komma i mål. Vill ha min första MTB medalj.

Ikväll ska jag på tjejkväll inför Vätternrundan på Stadium i Linköping. Inte för att jag ska cykla 300 km men det blir ju i alla fall MTB-Vättern och det räknas ju det med.

Hoppas ni får en härlig vecka med vackert väder och mycket cykling!


Premiär - Kortärmat och kortbyxor.

© Ramona Karlsson